Reebok Club C Schoenen

Answers:0   |   LastUpdateAt:2022-01-21 19:45:52  

Question
quague
Asked at 2022-01-21 19:45:52

De aankomende sneakers, onthuld naast een Reebok Club C Heren/Dames silhouet als onderdeel van een uitgebreide lente/zomer 2022-collectie, leveren een opvallende outfit op een ontwerp dat al een statement maakt (met dank aan de legendarische Steven Smith). Overlays over de profielen van zowel rechter- als linkerschoenen genieten van groene of blauwe camouflagepatronen, die beroemd zijn verschenen op BAPE's hoodies met rits en capuchon; begeleidende mesh-baes en andere textielpanelen, injecteer vervolgens oranje, rode, gebroken witte, bruine en paarse flair in de mix.De PUMP-componenten van het model zijn omgedoopt tot de beroemde apenkop van het streetwear-label, terwijl de hakken zijn voorzien van geborduurde "BAPE STA" -logo's (Reebok's vectorbranding verdubbelt als de "A" in het eerste deel van de brandinghit). Reebok Club C Schoenen Down under kiezen zoolunits voor een beproefde wit-zwarte kleurencombinatie, die in toekomstige samenwerkingen tussen beide partijen kan veranderen.

Goedkope Reebok Club C zal zijn volgende Answer 4-kleurstellingen uitbrengen in wit, smaragdgroen en zwart. Deze 'Eagles'-kleurstelling is duidelijk een connectie met het andere Philly-pro-team en is eigenlijk geïnspireerd op de outfit van AI die werd gedragen vóór Game 1 van de NBA-finale. The Answer droeg een op maat gemaakt Eagles-shirt met zijn nummer 3 rugnummer en een du-rag met een all-over print van zijn Reebok-logo.

Elk van de bovengenoemde silhouetten is gekleed in een schone witte kleurstelling, hun leer, veters en voering zijn allemaal verstoken van tint. Reebok Club C Lage Prijs De merkvensters langs de zijkant introduceren dan het dual-coast-thema, met de naam van Reebok in de rechtervoet en BAIT's de linker. Daarnaast kleden de Union Jack en Stars and Stripes respectievelijk de eerste en de laatste aan, wat overeenkomt met de eigen branding van de tong.

De veterloze silhouet is samengesteld uit een bovenwerk van zwart nylon en een suède neus voor duurzaamheid en een premium touch. Reebok Club C Online Kopen Overlays zijn voorzien van gouden ruitvormige afbeeldingen als een verwijzing naar Edo Kiriko - een type geslepen glas afkomstig uit Tokio. Met een geschiedenis die teruggaat tot de Edo-periode van 1603 tot 1868, onderscheidt Edo Kiriko zich door zijn ingewikkelde patronen die zijn gegraveerd met gereedschappen zoals slijpstenen. Een vleugje goud wordt verder toegepast op de branding op de hiel en tong om het zwarte bovenwerk te compenseren.

www.indsnkr.com 

Answers

This Question:"Reebok Club C Schoenen" No answers yet. Be the first!
Related Questions
1
  • Answer This Question:Reebok Club C Schoenen