Converse One Star Netissä

Answers:0   |   LastUpdateAt:2022-01-21 19:36:42  

Question
quague
Asked at 2022-01-21 19:36:42
Converse One Star Miesten/Naisten on useiden yhteistyöprojektien keskiössä vuosina 2017 ja 2018, mutta valitettavasti nouseva vaatebrändi Awake NY ei ole yksi niistä – toistaiseksi. Levy-yhtiön perustaja Angelo Baque, joka oli Supremen pitkäaikainen brändijohtaja, kunnes hänen lähtönsä viime vuoden helmikuussa, paljasti neljä romutettua näytettä väitetystä One Star -yhteistyöstä Awaken virallisella Instagram-sivulla.Los Angeles on pitkään tunnettu rullalautailun pääkaupunkina, jonka luistelumaailma kukoistaa ja vaikuttaa urheilun kulttuuriin ja sen ulkopuolelle. Kenkä Converse One Star Summentaen skeitti- ja muodin rajat, Converse ottaa luistelija Sean Pablon lainatakseen LA-hohtoaan ja rohkeaa tyylitajuaan uudelle Converse One Star Prolle. LA-natiivi tuo klassisen siluetin skeittimaailmaan peittämällä alaosan ensin vaaleanpunaisilla mokoilla

Tyler, The Creator julkaisee uusimman Converse One Star Parhaaseen Hintaan -tähtensä, joka jatkaa Pride-kuukauden juhlaa. Tässä Golf Le Fleur One Star -tarjouksessa on valkoinen kangaspäällinen, jossa on yhteensopivat sävyt ja kukkalogot kielessä. Kengän kohokohta on sen sateenkaarenvärinen välipohja, joka on vihje Pride-kuukaudelle kukkakuvion päällä sen ulkopohjassa.

Tähtilogot sivuilla sekä kantapään välilehti on valmistettu karvaisista gepardiprinttimateriaaleista, jotka esittelevät luistelijan villin puolen. Converse One Star Netissä Sean jatkaa persoonallisuuden lisäämistä pariin lisäämällä pohjallisiin kuvia ja viittauksia vaatemerkkiinsä Paradise. Esimerkkejä tällaisesta brändäyksestä ovat vanhan englanninkielinen teksti, jossa lukee "PARADISE" sivupuolella ja sanat "THE PATH TO PAADISE BEGINS IN HELL" kietoutuvat kumisen välipohjan ympärille.

Converse tuo klassikkonsa Ostaa Converse One Star hieman korkeutta esitellessään siluetin Platform-version. Siinä on valkoinen kangaspäällinen, kohokuvioidut tähdet näkyvät etupohjassa ja klassinen Converse-brändi kantapäässä. Tumma obsidiaani ja punainen näkyvät lisävärinä.

www.fitnesskengat.com 
Answers

This Question:"Converse One Star Netissä" No answers yet. Be the first!
Related Questions
1
  • Answer This Question:Converse One Star Netissä